Sitly

Estafa

Bona tarda. Escric per aquesta plataforma per avisar sobre la plataforma sitly. Vaig haver de pagar compte premium per "suposadament "poder escriure missatges a les famílies si estava interessada en cuidar als seus infants. Tot és una farsa.
ningú em contesta als missatges. Sol·licito assistència a [email protected] i no em contesten a cap missatge enviat. En fi. He estat indagant i resulta que és una e*****. M'arriben correus al meu mail de persones que necessiten cuidadores i després no pots contactar. He pagat quasi 18 euros
em surt direcció de amsterdam

Bona tarda. Escric per aquesta plataforma per avisar sobre la plataforma sitly. Vaig haver de pagar compte premium per "suposadament "poder escriure missatges a les famílies si estava interessada en cuidar als seus infants. Tot és una farsa. ningú em contesta als missatges. Sol·licito assistència a [email protected] i no em contesten a cap missatge enviat. En fi. He estat indagant i resulta que és una e*****. M'arriben correus al meu mail de persones que necessiten cuidadores i després no pots contactar. He pagat quasi 18 euros em surt direcció de amsterdam
Mireia R  Solución rechazada: 

.

24 de Febrero a las 7:09 hs.
Sitly Representante de Sitly  propuso una solución: 

Estimada Mireia. Acabamos de enviarte un mensaje a tu dirección de correo electrónico que es importante que leas por completo. Esperamos tu respuesta.

05 de Marzo a las 9:48 hs.
Mireia R  Solución rechazada: 

No me han ingresado nada en mi cuenta y no me parece correcto Q desde su web no reciban mensajes para resolver dudas

05 de Marzo a las 11:32 hs.
Sitly Representante de Sitly 

Hola, Mireia. Te hemos contestado por privado con tu reclamación. Muchas gracias por confirmar cuando esté resuelto. Quedamos a tu atención.

11 de Marzo a las 12:01 hs.
Mireia R  solución recibida: 

Después de una serie de mensajes a través de mi correo personal entre la Compañía Sitly y yo, me hicieron el ingreso correcto de la cuota. La opinión personal que tengo sigue siendo particular.

23 de Marzo a las 15:11 hs.

Empresas más buscadas